Προκειμένου να εξοφλήσετε την παραγγελία σας, το ηλεκτρονικό κατάστημα των Εκδόσεών μας διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

Αντικαταβολή: Πληρώνετε τον υπάλληλο της εταιρείας courier με την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό: Επιλέγοντας ως τρόπο πληρωμής την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, ουσιαστικά προεξοφλείτε την παραγγελία σας σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας μας και στη συνέχεια μας αποστέλλετε το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με fax στο 210 3301164 ή με email στο: orders@siderisbooks.gr. Με τη λήψη του αντίγραφου της τραπεζικής εντολής πληρωμής, σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας. Τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού, που θα γίνει η κατάθεση σας αποστέλλονται στο email, που δηλώσατε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελία σας.

Paypal / Πιστωτική: Η πληρωμή μέσω Paypal είναι, ίσως, ένας από τους πιο διαδεδομένους και ασφαλείς τρόπους πληρωμής διεθνώς. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογαριασμό σας στο Paypal για την πληρωμή ή να χρησιμοποιήσετε απευθείας την πιστωτική σας κάρτα, χωρίς να χρειαστεί να δημιουργήσετε λογαριασμό στο Paypal. Η επιλογή αυτή δίνεται κατά τη μετάβασή σας στην checkout σελίδα του Paypal.

Επιλέγοντας το Paypal δε δίνετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα αλλά μόνο στο Paypal.

Είμαστε στη διάθεσή σας, να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία σχετικά με τη λειτουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και τους τρόπους πληρωμής. Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.